19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çoşku İle Kutlandı...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Belediye Başkanımız İsmail Avcu, ilçe merkezinde Atatürk Anıtını ve Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı Şehitliklerine en güzel çiçekleri bırakarak adeta çiçek bahçesine dönüştürdü.
Başkanımız; 'Ülkemize canlarını emanet eden ve başımızın tacı şehitlerimize her daim gözümüz gibi bakıyor, emanetlerine hassasiyetle sahip çıkıyoruz. Huzurun Şehri Bigadiç'te, biraz buruk, biraz hüzünle gerçekleştirdiğimiz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a çıkışının 102. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla anıyorum.' dedi.
                Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir
                Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava görseli olabilir
                Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve anıt görseli olabilir

Kategorideki Diğer Başlıklar

TAŞINMAZ MAL KİRALAMA İHALE İLANI
Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1.Taksit Ödemelerinin Son Günü 31 MAYIS 2021.
İlçemiz Atatürk Caddesi Trafik Düzenlemesi Kararı
BİGADİÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
!!!!MÜJDE TOKİ KONUTLARIMIZIN TESLİM TARİHLERİ BELLİ OLDU!!!
GES PROJESİNE SON HIZ DEVAM !!!
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ
İLÇE GENELİNDE DENETİMLER DEVAM EDİYOR
BİGADİǒİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 98.YILI KUTLAMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAKAN KASAPOĞLU'NUN BİGADİÇ TEMASLARI