BAKAN KASAPOĞLU'NUN BİGADİÇ TEMASLARI

BAKAN KASAPOĞLU PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu İlçede yapılacak olan Gençlik Merkezi proje alanına ve çok amaçlı kullanılacak inşaat alanına ziyarette bulundu.Bakan Kasapoglu Bigadic ziyaretinde İlçe Belediye Başkanı İsmail Avcu ile beraber Abacı Mahallesi Gelin Sokak üzerine 3 katlı 45.000 m2lik içerisinde  Pazar Yeri , Belediye Hizmet Binası ve bir çok sosyal donatının bulunacağı İnşaatta incelemelerde bulundu.

BADEMLİ’DE ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu beraberindeki ekip ile birlikte Bademli Mahallesi’nde bulunan Şehit Okan Dinçer’in mezarı başında dua okudular. Şehit Okan Dinçer’in aile evine ziyarette bulundular.

Daha sonra Bigadiç Belediyesi’nin ‘’Çanakkale Şehitlerine Vefa Projesi’’ kapsamında oluşturduğu , şehitlerin unutulmaması için 59 mahalleye yapılan 320 şehidin adını yazılı olduğu 64 anıttan Bademli Mahallesi’ndeki anıta ziyaret ederek tüm şehitlere rahmet dilediler.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Balıkesir Valisi Hasan Şıldak , Balıkesir Ak Parti Milletvekilleri , Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı , Ak Parti İl Başkanı İl ve İlçe protokolü ile birlikte Bademli Mahallesi’nde ve 31 Mahallede halkın hizmetine sunulan çok amaçlı salonlarıda yerinde inceledi.

Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki ekip ile birlikte Bigadiç İlçe girişi çay kenarı mevkiinde yapılan 1071 dönümlük Millet Bahçesi Rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Kasapoğlu Bigadiç’e yapılacak olan Gençlik Merkezi , spor kompleksi , halı sahalar yüzme havuzu gibi birçok etkinlik alanının yapılması ile ilgili dosyaları yerinde inceledi ve tüm projelerin hayata geçmesi için gerekli talimatları verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz , İlçe Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ve Belediye Başkanı İsmail Avcu tarfından Bakan Kasapoğlu’na ilçenin simgelerinden olan Yağcıbedir Halısı , Bor Madeni , Bigadiç Helvası hediye Edildi.

Kategorideki Diğer Başlıklar

TAŞINMAZ MAL KİRALAMA İHALE İLANI
BİGADİÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
!!!!MÜJDE TOKİ KONUTLARIMIZIN TESLİM TARİHLERİ BELLİ OLDU!!!
GES PROJESİNE SON HIZ DEVAM !!!
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ
İLÇE GENELİNDE DENETİMLER DEVAM EDİYOR
BİGADİǒİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 98.YILI KUTLAMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI